fredag den 13. november 2009

Åbent brev til PostDanmark

Kære PostDanmark,

Det var med stor ærgelse at jeg kunne konstatere at post-betjeningen i Haarby igen er blevet dårligere.

Fra et godt posthus til en kasse på den lokale Shell-tank - hverdage fra 12-17 - og nu senest endnu en reduktion i åbningstiden så pakker fremover kun kan afhentes mellem 14 og 17 på hverdage.

Ikke nok med at det er et komplet mysterium for mig hvorfor I konstant hæver priserne på breve og pakker - når man tager jeres årligt tilbagevendende rekord-overskud på regnskabet i betragtning - det er også uforståeligt hvorfor I i den grad skal give jeres brugere en så dårlig behandling.

Der er aldrig blevet handlet så meget over nettet som der bliver i disse tider. Det skulle man tro PostDanmark var glade for. Man skulle tro at det kunne spæde til den slunkne kasse at vi bestiller pakke efter pakke on-line - men i stedet må man så opleve at det bliver sværere og sværere at få lov til at afhente de pakker man har betalt i dyre domme for at få sendt.

Jeg hører hvad I siger; at I skal ruste jer til en liberalisering af postmarkedet - men kære venner: Det gør man altså ikke ved at irritere og besvære kunderne mest muligt!

Med venlig hilsen

Anne-Lise Krogh Andersen